10 Temmuz 2014 Perşembe

Gardırop Seçiminde Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Kuşkusuz ki evimizin en önemli bölgelerinden birisidir yatak odası. Ve gardıroplar da genellikle yatak odalarında bulunduklarından aslında bir nevi gardırop da evimizin en önemli eşyalarından biri haline gelmektedir bu vesile ile. Peki ama gardırop seçerken nelere dikkat etmek gerekir?



İlk dikkat etmemiz gereken özellik kapakların açılımıdır. Gardıropu koyacağınız mekan yeterince geniş ise, açılır kapaklı kullanmanız mantıklı iken, gardıropu koyacağınız alan dar ise genellikle kızaklı denilen, yanlara doğru açılma imkanı tanıyan ve de böylece yerden kazanmanızı sağlayan kapakları tercih etmeniz yatak odanızın ferahlığı açısından önem arz etmektedir. Fakat yine de her ne olursa olsun açılır kapanır bir kapak kullanmak durumunda isek de, yine de kapakların göze batmayacak olması, ya da en azından mekan ile, yatak odası takımı ile, nevresim takımı ile, mekan ile uyumlu olmasını göz önünde bulundurmamız gerekmektedir.

Gardıropu konumlandırırken ise, mekanı estetik olarak boğmamak adına, yatağın yanına yan şekilde konumlandırmak en doğrusu. Hele ki gardıropunuz mekanın ölçülerine göre büyük bir yer kaplıyorsa. Yatağa paralel olacak şekilde yan koyduğumuzda, yatağa karşı dik olarak koyduğumuzdan daha az göze batacaktır ve görüntü açısından da size herhangi bir rahatsızlık vermeyecektir.



Tüm bu önerilerimin yanı sıra, bana kalırsa gardırop seçiminizi mağaza mağaza dolaşmak yerine internet üzerinden yaparak, zamandan ve iş gücünden de kazanabilirsiniz. Bu bağlamda da sizlere Evidea sitesindeki Kenyap marka gardıropları önerebilirim.

Umarım faydalı olmuşumdur.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder